Nedavno dodani izdelki ×

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

NAKUPOVANJE Z CASHBACK WORLD-om

Spletna trgovina PAROSA.SI nudi vsem članom Lyonessa poseben popust na vse artikle. Vsi, ki še niste člani se lahko brezplačno vpišete pri nas. Več o CASHBACK WORLD-u  si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani: https://www.lyoness.com/si

Kdo lahko nakupuje preko Cashback World-a?

Preko Cashback World-a lahko nakupujejo samo tisti, ki so člani Cashback World skupnosti.

Nakup

Nakup opravite preko Lyoness-ove spletne strani. Cashback World člani se morate najprej prijaviti v svoj profil, tam poiskati – Parosa (www.parosa.si), da vas preusmeri na našo spletno stran. Tako si vas »piškotki« zapomnijo, in lahko pri Cashback World-u zabeležijo vaš nakup. Nato opravite običajen nakup, poiščete želeni artikel, ga dodate v košarico in naročite. Nakup pri Cashback World-u bo tako zabeležen in »cashback« bo na vašem Cashback World računu.
Da si lahko pridobite Cashback ugodnosti  je obvezno spletno naročilo. V primeru, da bi radi naročili artikle, ki jih ni v spletni trgovini, nas prosim pokličite, da se dogovorimo.

Plačilo

Plačilo je možno le po predračunu. Naročeni izdelek morate v celoti plačati, da lahko prejmete »cashback« na vaš Cashback World račun.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo vsak dan med tednom:

  • od ponedeljka do petka od 09:00 do 16:00

 Kontakti:

  • Gsm: +386 (0)31 337 547

Spletna trgovina Parosa

boniteta

🍪 Nastavitve piškotkov
Spletna stran parosa.si za svoje nemoteno delovanje uporablja več vrst piškotkov.