0

Moška delovna majica Casual-Flair

14,30

Karlowsky

Cena je z 22% DDV

SKU: TM 9

Tabela velikosti

Preveri tabelo velikosti

Predvideni datum dostave: sreda, 6. marca

Pomerite v SHOW ROOM-u v Ljubljani

Tacenska 12, 1210 Vižmarje - Ljubljana. Za ogled prosim prej pokličite na 031337547

Ta izdelek ima možnost tiska ali vezave

Pred oddajo naročila napišite želje glede tiska ali vezave

Opis
Moška majica, 51 % poliester (recikliran) / 46 % bombaž / 3 % elastan, 170 g/m² – enostavna za nego, obstojna v obliki – vsebnost poliestra iz reciklirane plastike – uporablja se lahko na različnih področjih: kuhinja, strežba, medicina, nega, wellness, čiščenje in še veliko več – razvita za visoke zahteve glede nege (bela: pralna na 95 °C, primerna za sušenje v sušilnem stroju / barvna: pralna na 60 °C, primerna za sušenje v sušilnem stroju) – raven kroj – z okroglim ovratnikom – prilagodljiv vratni rob z elastanom – globalni standard recikliranja (GRS): Ta izdelek je certificiran v skladu s standardom GRS. Vsebuje 51 % recikliranega poliestra GRS in je bil izdelan na okoljsko in družbeno odgovoren način. (Certificirala organizacija Control Union, CU 1091876) – GREEN BUTTON: Ta izdelek je certificiran v skladu z vladno certifikacijsko oznako Green Button. To pomeni: visoki socialni in ekološki standardi. Skupno mora biti izpolnjenih 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Določi jih država, nadzorujejo pa neodvisni presojevalci. (Certificirano s strani Control Union, CU 1091876) – STANDARD 100 po OEKO-TEX®: Ta izdelek je bil testiran za škodljive snovi in certificiran v skladu s standardom STANDARD 100 by OEKO-TEX®. (Certificiral Hohenstein, S22-3027)
Barva

bela, bež, črna, gozdno zelena, modra, rdeča, svetlo rjava, antracit, fuksija, jajčevec, kivi, kraljevsko modra, pacifiška modra, platinasto siva, žajbelj, zeleni mah

Material

51 % poliester (recikliran) / 46 % bombaž / 3 % elastan, 170 g/m²

Velikost

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

barvno pranje: običajen postopek do 60°C, bela na 95°C

Potrebujete pomoč pri izbiri? Vas zanima večje naročilo? Tukaj smo.

Kontaktirajte nas brez odlašanja

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Karlowsky

Ime Karlowsky pomeni generacije dragocenih oblačil, namenjenih hotelski in gastronomski industriji. Njihova zgodba o uspehu se je začela leta 1892, ko je August Karlowsky postavil temelje za družinsko podjetje in začel prodajati izbrano galanterijo. V drugi generaciji družine iz leta 1936 je njegov sin Hermann Karlowsky naredil odločilen korak naprej. Njihova enosmerna maloprodaja se je razvila v veleprodajo z več podjetji, katerih izdelki so proizvedeni v lastnih tovarnah.Karlowsky Fashion GmbH je že v svoji 5. generaciji ponudbe inovativnih delovnih oblačil, čevljev in dodatkov za gostinstvo, hotelirstvo, zdravstvo, nego in wellness industrije.Karlowsky Fashion ponuja izdelke, ki so certificirani z oznako Green Button, ki je vladna certifikacijska oznaka za trajnostno izdelan tekstil. Določa obvezne zahteve za zaščito ljudi in okolja v procesu proizvodnje tekstila.Skupaj je treba izpolniti 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Neodvisni revizorji preverjajo skladnost z merili.
Pokaži več

Morda vam bo prav tako všeč

0