0

Moška tunika s kratkimi rokavi – Essential

25,99

Karlowsky

Cena je z 22% DDV

SKU: KS 65

Tabela velikosti

Preveri tabelo velikosti

Predvideni datum dostave: četrtek, 13. junija

Pomerite v SHOW ROOM-u v Ljubljani

Tacenska 12, 1210 Vižmarje - Ljubljana. Za ogled prosim prej pokličite na 031337547

Ta izdelek ima možnost tiska ali vezave

Pred oddajo naročila napišite želje glede tiska ali vezave

Opis
Tkanina: 65 % poliester (recikliran) / 35 % bombaž, 150 g/m² – barvno obstojna, enostavna za nego – z V-izrezom in kratkimi rokavi – vsebnost poliestra iz reciklirane plastike – vsestranska uporaba na naslednjih področjih: medicina, nega, wellness, kozmetika, čiščenje in še veliko več – 2 našita stranska žepa z 1 skritim notranjim žepom – 1 pritrjena zanka v stranskem žepu za pritrditev obeska za ključe – 1 pritrjen prsni žep na levi strani z žepom za pisalo – Ta izdelek je certificiran v skladu s standardom GRS. Vsebuje 65 % recikliranega poliestra GRS in je bil izdelan na okoljsko in družbeno odgovoren način. (Certificirala organizacija Control Union, CU 1091876) – GREEN BUTTON: Ta izdelek je certificiran v skladu z vladno certifikacijsko oznako Green Button. To pomeni: visoki socialni in ekološki standardi. Skupno mora biti izpolnjenih 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Določi jih država, nadzorujejo pa neodvisni presojevalci. (Certificirano s strani Control Union, CU 1091876) – STANDARD 100 po OEKO-TEX®: Ta izdelek je bil testiran za škodljive snovi in certificiran v skladu s standardom STANDARD 100 by OEKO-TEX®. (Certificiral Hohenstein, S22-3027)
Barva

bela, črna, modra, fuksija, jajčevec, kivi, kraljevsko modra, pacifiška modra, platinasto siva, smaragdno zelena, žajbelj

Velikost

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

Material

65% poliester (recikliran) / 35% bombaž, 150 g/m²

pranje s kuhanjem: običajen postopek do 95°C

Potrebujete pomoč pri izbiri? Vas zanima večje naročilo? Tukaj smo.

Kontaktirajte nas brez odlašanja

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Karlowsky

Ime Karlowsky pomeni generacije dragocenih oblačil, namenjenih hotelski in gastronomski industriji. Njihova zgodba o uspehu se je začela leta 1892, ko je August Karlowsky postavil temelje za družinsko podjetje in začel prodajati izbrano galanterijo. V drugi generaciji družine iz leta 1936 je njegov sin Hermann Karlowsky naredil odločilen korak naprej. Njihova enosmerna maloprodaja se je razvila v veleprodajo z več podjetji, katerih izdelki so proizvedeni v lastnih tovarnah.Karlowsky Fashion GmbH je že v svoji 5. generaciji ponudbe inovativnih delovnih oblačil, čevljev in dodatkov za gostinstvo, hotelirstvo, zdravstvo, nego in wellness industrije.Karlowsky Fashion ponuja izdelke, ki so certificirani z oznako Green Button, ki je vladna certifikacijska oznaka za trajnostno izdelan tekstil. Določa obvezne zahteve za zaščito ljudi in okolja v procesu proizvodnje tekstila.Skupaj je treba izpolniti 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Neodvisni revizorji preverjajo skladnost z merili.
Pokaži več

V kompletu

Morda vam bo prav tako všeč

35,78
Siggi
32,28
Siggi
32,28
Siggi
37,23
Siggi
33,99
Siggi
-20%
Od: 25,86
Siggi
Od: 27,49
Siggi
0