0

Ženska polo majica Modern-Flair

22,33

Karlowsky

Cena je z 22% DDV

SKU: PF 6

Tabela velikosti

Preveri tabelo velikosti

Predvideni datum dostave: torek, 16. aprila

Pomerite v SHOW ROOM-u v Ljubljani

Tacenska 12, 1210 Vižmarje - Ljubljana. Za ogled prosim prej pokličite na 031337547

Ta izdelek ima možnost tiska ali vezave

Pred oddajo naročila napišite želje glede tiska ali vezave

Opis
Tkanina: jersey-piqué, 51 % poliester (recikliran) / 47 % bombaž / 2 % elastan, 220 g/m² – enostaven za nego, obstojen v obliki in odporen na pranje – prožna in trajnostna polo majica za moške – vsestranska na naslednjih področjih: kuhinja, storitve, čiščenje, nega, wellness in še veliko več – razvita za visoke zahteve glede nege (bela: pralna na 95 °C, primerna za sušenje v sušilnem stroju / barvna: pralna na 60 °C, primerna za sušenje v sušilnem stroju) – raven kroj – pleten polo ovratnik – pletene manšete na rokavih – dvojni šivi – 3 kontrastni gumbi – stranski razporki na robu – ustrezen ženski model: PF 6 (številka izdelka proizvajalca) – globalni standard recikliranja (GRS): Ta izdelek je certificiran v skladu s standardom GRS. Vsebuje 51 % recikliranega poliestra GRS in je bil izdelan na okoljsko in družbeno odgovoren način. (Certificirala organizacija Control Union, CU 1091876) – GREEN BUTTON: Ta izdelek je certificiran v skladu z vladno certifikacijsko oznako Green Button. To pomeni: visoki socialni in ekološki standardi. Skupno mora biti izpolnjenih 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Določi jih država, nadzorujejo pa neodvisni presojevalci. (Certificirano s strani Control Union, CU 1091876) – STANDARD 100 po OEKO-TEX®: Ta izdelek je bil testiran za škodljive snovi in certificiran v skladu s standardom STANDARD 100 by OEKO-TEX®. (Certificiral Hohenstein, S22-3027)
Barva

bela, bež, črna, modra, rdeča, rjava, zelena, antracit, fuksija, jajčevec, kivi, kraljevsko modra, pacifiška modra, platinasto siva, žajbelj, zeleni mah

Velikost

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Material

51% poliester (reclikliran) / 47% bombaž / 2% elastan

pranje s kuhanjem: običajen postopek do 95°C, barvne na 60°C

Potrebujete pomoč pri izbiri? Vas zanima večje naročilo? Tukaj smo.

Kontaktirajte nas brez odlašanja

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Karlowsky

Ime Karlowsky pomeni generacije dragocenih oblačil, namenjenih hotelski in gastronomski industriji. Njihova zgodba o uspehu se je začela leta 1892, ko je August Karlowsky postavil temelje za družinsko podjetje in začel prodajati izbrano galanterijo. V drugi generaciji družine iz leta 1936 je njegov sin Hermann Karlowsky naredil odločilen korak naprej. Njihova enosmerna maloprodaja se je razvila v veleprodajo z več podjetji, katerih izdelki so proizvedeni v lastnih tovarnah.Karlowsky Fashion GmbH je že v svoji 5. generaciji ponudbe inovativnih delovnih oblačil, čevljev in dodatkov za gostinstvo, hotelirstvo, zdravstvo, nego in wellness industrije.Karlowsky Fashion ponuja izdelke, ki so certificirani z oznako Green Button, ki je vladna certifikacijska oznaka za trajnostno izdelan tekstil. Določa obvezne zahteve za zaščito ljudi in okolja v procesu proizvodnje tekstila.Skupaj je treba izpolniti 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Neodvisni revizorji preverjajo skladnost z merili.
Pokaži več
0