Nedavno dodani izdelki ×

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Namen te politike je seznaniti obiskovalce spletne strani o varovanju njihove zasebnosti v podjetju Parosa Jasmina Ivanović s.p.

Prepričani smo, da želite kot uporabnik spletnih strani podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., vedeti, kako  vašo zasebnost varujemo:

  • z zagotavljanjem anonimnega obiskovanja naše spletne strani. Po spletni strani podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., se lahko premikate anonimno. Za izboljšanje svoje prisotnosti na spletu obdelujemo samo statistične podatke in ne podatkov, ki bi jih lahko povezali z vami, če nam za to niste dali privolitve;
  • v primeru zbiranja, obdelovanja ali uporabe vaših osebnih podatkov na spletni strani, to objavimo na spletni strani. Brez vašega izrecnega soglasja ne bomo samodejno zbirali, obdelovali ali uporabljali osebnih podatkov, povezanih z vašim obiskom spletne strani, razen podatkov, ki jih navajamo v tej politiki;
  • z varnostnimi ukrepi, ki ustrezajo najnovejšemu stanju tehnike.

Odločitev o tem, katere informacije o obisku nam želite zaupati, v celoti prepuščamo vam.

UPRAVLJAVEC PODATKOV

Upravljavec vaših osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali je podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., ki z osebnimi podatki ravna skladno s svojimi zakonskimi obveznostmi.

Podatki o upravljavcu:

Dolg naziv: PAROSA Posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov, Jasmina Ivanović s.p.

Kratek naziv: Parosa Jasmina Ivanović s.p.

Naslov: Srednje Gameljne 27 C

Poštna številka in kraj: 1211 Ljubljana - Šmartno

Matična številka: 6272797000

D.Š.: SI 12115932

Spletna stran: www.parosa.si

E-pošta: info@parosa.si

Podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., lahko obdeluje osebne podatke, ki jih pridobi od vas, predvsem kadar:

  • uporabljate našo spletno stran,
  • uporabljate naše storitve, še zlasti,
  • ko se na spletni strani registrirate in jo uporabljate, kot registrirani uporabnik,
  • stopite v stik z nami,
  • sodelujete v naših nagradnih igrah,
  • sodelujete v naših promocijah,
  • nakupujete v naši spletni trgovini

Parosa Jasmina Ivanović s.p., od obiskovalcev svojih trgovin in spletnih strani zbira samo tiste podatke, ki jih dobi prostovoljno in od uporabnikov ne zahteva podatkov, ki bi bili pogoj za nakup ali obiskovanje njenih spletnih strani.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO STOPITE V STIK Z NAMI

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri Parosa Jasmina Ivanović s.p. je: Jasmina Ivanović, info@parosa.si ali 031-337-547.

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo:

Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da lahko komuniciramo z vami in vam posredujemo odgovore na vaša vprašanja in želje ter za dostavno službo, da vas lahko pokličejo na vašo telefonsko številko.

Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve, saj ste nas poklicali ali nam poslali elektronsko sporočilo.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: vaši kontaktni podatki ter vaše posredovano sporočilo.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov podjetja Parosa, Jasmina Ivanović s.p., v konkretnem primeru zgolj ponudnik programa elektronske pošte in dostavna služba.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje porabljeni. Po tem času jih bo podjetje Parosa, Jasmina Ivanović s.p. trajno izbrisalo.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na: Parosa Jasmina Ivanović s.p. ali na info@parosa.si. Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.

V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SE REGISTRIRATE NA NAŠI SPLETNI STRANI

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri Parosa Jasmina Ivanović s.p. je: Jasmina Ivanović, info@parosa.si.

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam izboljšamo uporabniško izkušnjo, saj si lahko registrirani uporabniki spletne trgovine pogledajo svoje pretekle nakupe, hitreje opravijo nakup v spletni trgovini in da vam izdelke, ki ste jih v spletni trgovini kupili dostavimo na željeni naslov.

Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše prijave v našo spletno trgovino.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, elektronska pošta, datum registracije, IP.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja ter skrbniki spletne strani.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni oziroma do vašega preklica.  Po tem času oz. po vašem preklicu jih bo podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, trajno uničilo.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno ali info@parosa.si.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.

V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

O storitvi in pravilih uporabe spletne storitve se lahko podrobneje seznanite tudi v Splošnih pogojih uporabe spletne trgovine Parosa Jasmina Ivanović s.p..

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO NAKUPUJETE V NAŠI SPLETNI TRGOVINI – KOT GOST

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri Parosa Jasmina Ivanović s.p. je: Jasmina Ivanović, info@parosa.si.

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam izdelke, ki ste jih v spletni trgovini kupili dostavimo na željeni naslov.

Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi, naslov za dostavo, telefonska številka.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja, skrbniki spletne strani, lastnik spletne trgovine na čigar platformi Parosa Jasmina Ivanović s.p. upravlja svojo spletno trgovino ter dostavljavec pošiljk.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje porabljeni. Po tem času jih bo podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p. skladno s zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, trajno izbrisalo.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno ali info@parosa.si.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.

V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

O storitvi in pravilih uporabe spletne storitve se lahko podrobneje seznanite tudi v Splošnih pogojih uporabe spletne trgovine Parosa, Jasmina Ivanović s.p..

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO PREKO KONTAKTNIH ELEKTRONSKIH OBRAZCEV

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri Parosa Jasmina Ivanović s.p. je: Jasmina Ivanović, info@parosa.si.

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da lahko komuniciramo z vami in vam posredujemo odgovore na vaša vprašanja in želje.

Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov elektronske pošte, posredovano sporočilo.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov podjetja Parosa, Jasmina Ivanović s.p., v konkretnem primeru zgolj ponudnik programa elektronske pošte.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje porabljeni. V konkretnem primeru bomo vaše osebne podatke hranili še 12 mesecev prejemu vašega sporočila. Po tem času jih bo podjetje Parosa, Jasmina Ivanović s.p. trajno izbrisalo.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na: Parosa, Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno ali info@parosa.si.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.

V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SE NAROČITE NA PREJEMANJE ELEKTRONSKIH NOVIC – E-OBVESTILA

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri Parosa Jasmina Ivanović s.p. je: Jasmina Ivanović, info@parosa.si.

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam lahko posredujemo informacije o raznih pomembnih dogodkih in različnih ponudbah, novostih, primerih dobre prakse, z izobraževalnimi vsebinami, o novih izdelkih ter različne nasvete, priporočila in povabila na različne nagradne igre ipd.

Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek in naslov elektronske pošte.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja in storitev orodja za posredovanje elektronskih novic.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani oz. do vašega preklica. Po tem času jih bo podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih pravic, trajno izbrisala.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno ali info@parosa.si.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.

V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SODELUJETE V NAGRADNIH IGRAH

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri Parosa Jasmina Ivanović s.p. je: Jasmina Ivanović, info@parosa.si.

Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vas lahko po izvedenem žrebu v primeru, da ste izžrebani in tako upravičeni do nagrade kontaktiramo.

V primeru, da boste izžrebani bomo vaše ime in priimek objavili na naši spletni strani, na Facebooku in v aplikaciji s katero se je izvedla nagradna igra.

Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše odločitve za sodelovanje v nagradni igri.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi in naslov elektronske pošte, vrednost vašega nakupa, kaj ste kupili, ter v primeru, da je vrednost nagrade takšna, da v skladu z zakonodajo z davčnega področja nastane obveznost posredovanja podatkov o prejemniku nagrade, v primeru, da boste izžrebani, tudi davčno številko.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur razen v primeru, da zakon tako zahteva FURS-u.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. V primeru, ko ste prejeli nagrado, bomo vaše podatke hranili skladno z zakonodajo z davčnega področja. Po tem času jih bo Parosa Jasmina Ivanović s.p. trajno izbrisala.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno ali info@parosa.si.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.

V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SODELUJETE V NAŠIH PROMOCIJAH

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pri Parosa Jasmina Ivanović s.p. je: Jasmina Ivanović, info@parosa.si.

Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam lahko z namenom posredovanja določenega izdelka, le-tega posredujemo.

Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi, telefonska številka in naslov elektronske pošte.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. V konkretnem primeru bomo vaše osebne podatke hranili še 1 leto po posredovanju izdelka. Po tem času jih bo podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p. trajno izbrisalo.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na: Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno ali info@parosa.si.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.

V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV, KI JIH AVTOMATSKO ZBIRA ANALITIKA SPLETNE STRANI

Piškotki, ki jih uporablja večina današnjih spletnih strani doma in v svetu, omogočajo hitro, prijazno in enostavno sodelovanje med vami in spletno stranjo ter vam omogoča prijazno uporabniško izkušnjo v primeru, da privolite v njihovo uporabo. S pomočjo nekaterih piškotkov lahko vzorčimo in segmentiramo obiskovalce in s tem zagotovimo vsebine, ki so najbližje interesom in preferencam posameznega spletnega uporabnika.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

I. Piškotki na spletni strani in spletni trgovini podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p.

Piškotki, ki jih uporabljamo, ne vsebujejo podatkov, ki vas lahko osebno identificirajo, npr. imena, telefonske številke, poštnega in e-poštnega naslova, bančne povezave ali podatkov o kreditni kartici. Parosa Jasmina Ivanović s.p. ne profilira uporabnikov spletne strani in spletne trgovine za trženjske namene.

V okviru uporabe spletne strani in spletne trgovine podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p. se uporabljajo sledeči »piškotki«:

Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.

Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.

Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

Na spletni strani in spletni trgovini Parosa Jasmina Ivanović s.p. se lahko kreirajo »piškotki« platforme Google Analytics podjetja Google in se zbirajo na strežnikih v ZDA. Google Analytics uporabljamo za analizo in redno izboljševanje uporabe našega spletnega mesta. Več informacij o Googlovih pogojih storitve in pravilniku o zasebnosti najdete na: https://www.google.com/analytics/terms/us.html in https://policies.google.com/privacy?hl=sl.

 ZAKONITOST OBDELAVE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke in namene obdelave osebnih podatkov, ki jih sme podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., obdelovati, vedno pridobi zgolj od posameznikov na katere se osebni podatki nanašajo na podlagi vnaprej danega soglasja.

KATERE SO KATEGORIJE POSAMEZNIKOV KATERIH OSEBNI PODATKI SE OBDELUJEJO

Parosa Jasmina Ivanović s.p. obdeluje osebne podatke:

  • posameznikov, ki se na podlagi soglasja odločijo za uporabo ugodnosti, udeležbe pri nagradnih igrah, promocijskih dogodkih, ki stopijo v kontakt s podjetjem Parosa Jasmina Ivanović s.p.;
  • svojih zaposlenih;
  • posameznikov, katerih osebne podatke podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p. obdeluje na podlagi druge zakonite pravne podlage.

KDO OBDELUJE VAŠE OSEBNE PODATKE

Vaše osebne podatke obdelujemo:

  • zaposleni v podjetju Parosa Jasmina Ivanović s.p., na tistih delovnih mestih na katerih je zaradi narave njihovih nalog potrebna obdelava osebnih podatkov posameznikov,
  • pristojni državni organi in nosilci javnih pooblastil v okviru izvajanja zakonskih pristojnosti,
  • pogodbeni obdelovalci podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., ki izpolnjujejo zahteve podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p. v zvezi z obdelavo osebnih podatkov posameznikov in s katerimi ima podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p. podpisane ustrezne pogodbe o obdelavi osebnih podatkov posameznikov ter zagotavljajo enak standard varstva osebnih podatkov, kot če bi obdelavo izvajalo podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p.,
  • morebitne tretje osebe vendar zgolj in izključno, če ste bili o tem izrecno obveščeni preden ste nam posredovali svoje osebne podatke,
  • druge osebe, kadar imajo zakonsko podlago za pridobitev in obdelavo osebnih podatkov.

ALI PODJETJE Parosa Jasmina Ivanović s.p. RAZKRIVA VAŠE OSEBNE PODATKE?

Parosa Jasmina Ivanović s.p., zagotavlja, da bo prejete osebne podatke posameznikov ščitila pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Na zahtevo organov pregona, v primeru kakršnihkoli zlorab ali kršitev, se lahko osebni podatki uporabnikov posredujejo policiji in drugim pristojnim organom za nadaljnje ukrepanje.

KAKO PODJETJE Parosa Jasmina Ivanović s.p. VARUJE VAŠE OSEBNE PODATKE?

Osebni podatki so v podjetju Parosa Jasmina Ivanović s.p. skrbno varovani. Tako prostore, kjer se nahajajo osebni podatki, kot tudi strojno in programsko opremo, na kateri se nahajajo osebni podatki varujemo z organizacijskimi in/ali tehničnimi ukrepi, ki nepooblaščenim osebam onemogočajo dostop do osebnih podatkov.

Dostop do omrežja za obdelavo podatkov podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p. je zaščiteno pred zunanjim svetom s sistemom požarnega zidu. Aplikacije, ki jih uporabljamo v podjetju Parosa Jasmina Ivanović s.p. so zaščitene z osebam lastnim uporabniškim imenom in geslom. Pooblastila so urejena na način, da so dana zgolj zaposlenim, ki posamezno pooblastilo potrebuje zaradi opravljanja svojih del in nalog.

VESELI BOMO, ČE BOSTE TUDI VI POMAGALI PRI VARSTVU VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaše odgovorno ravnanje z osebnimi podatki nam vsem zagotavlja manj tveganja na področju zasebnosti.

Zato v primerih, ko ste se npr. registrirali na spletni strani podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p. ali ko ste izvedli nakup v naši spletni trgovini pazite:

  • da uporabniško ime in geslo skrbno hranite in ga ne posredujete tretjim osebam,
  • skrbite za varnost vašega predala elektronske pošte,
  • skrbite za ustrezno zaščito vašega računalnika in drugih naprav pred virusi in zlonamerno programsko opremo z ustreznimi programskimi zaščitami računalnika in drugih naprav.

PREJEMANJE ELEKTRONSKIH OBVESTIL

Preko elektronskega obrazca na spletni strani podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., se lahko naročite na prejemanje elektronskih obvestil v katerih vam bomo posredovali informacije o raznih pomembnih dogodkih in različnih ponudbah, novostih, primerih dobre prakse, z izobraževalnimi vsebinami, o novih izdelkih ter različne nasvete, priporočila in povabila na različne nagradne igre ipd.

V primeru, da na vaš elektronski naslov ne želite več prejemati elektronskih novic podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p.  se lahko od nadaljnjega prejema odjavite na enostaven način:

  • s klikom na odjava, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu, ki smo vam ga posredovali,
  • z obvestilom na naš elektronski ali fizični naslov: info@parosa.si, ali Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27 C, 1211 Ljubljana – Šmartno.

DRUŽBENA OMREŽJA

Sodelovanje in objave na družbenih omrežjih so prostovoljne.

Vljudno vas prosimo, da pri sodelovanju uporabljate prijazen in spoštljiv način komuniciranja z drugimi uporabniki družbenih omrežij.

Prijazno vabljeni k spremljanju podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p. na družbenih omrežjih!

Parosa Jasmina Ivanović s.p., uporablja naslednja družbena omrežja:

  • Družbeno omrežje Facebook
  • Družbeno omrežje Instagram

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV OTROK

Spletna mesta in storitve ter dejavnost podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p. so namenjene širši javnosti.

Če uporabnik na spletnem mestu podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., ne bo potrdil, da je starejši od 16 let svojih osebnih podatkov ne bo mogel posredovati podjetju Parosa Jasmina Ivanović s.p.

V primeru, ko bi podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p. izvedla aktivnosti pri katerih bi lahko sodelovali otroci mlajši od 16 let bo vedno pred posredovanjem osebnih podatkov mlajših od 16 let zahtevana pridobitev staršev ali skrbnikov otrok mlajših od 16 let.

KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Vaše osebne podatke hranimo tako dolgo, kolikor je potrebno za uresničitev namena njihove obdelave oz. do preklica privolitve za obdelavo osebnih podatkov za posamezni ali za vse namene obdelav.

Zgoraj, pri posameznih namenih obdelave je rok hrambe vaših osebnih podatkov naveden za vsako obdelavo osebnih podatkov posebej.

Po preteku roka hrambe se vaši osebni podatki izbrišejo ali anonimizirajo, dokumentacija pa se uniči tako, da ni več možno ugotoviti njene vsebine oziroma je ni več možno ponovno uporabljati.

ZAGOTAVLJANJE TOČNIH, POPOLNIH IN AŽURNIH PODATKOV

Podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., si prizadeva zagotavljati popolnost, ustreznost, točnost in ažurnost osebnih podatkov posameznikov. Popolni, točni, ustrezni in ažurni podatki se lahko uporabljajo samo za namene, ki so predvideni zgoraj pri vsaki posamezni obdelavi.

Kakršnakoli drugačna obdelava, v kolikor nam za to niste dali privolitve, ni dopustna.

Prosimo tudi vas, da nam v kolikor se vaši osebni podatki spremenijo o tem obvestite. To lahko storite na način, da v kolikor ste se registrirali na naši spletni strani to storite sami, v kolikor ste se naročili na prejemanje naših elektronskih obvestil to storite s klikom v sporočilu  oziroma nam spremembe posredujete z obvestilom na naš elektronski ali fizični naslov: info@parosa.si, ali Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

PRAVICE POSAMEZNIKOV, NA KATERE SE NANAŠAJO OSEBNI PODATKI

Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki:

  • pravica do dostopa.
  • pravica do dopolnitve, popravka, blokiranja, izbrisa in omejitve obdelave.
  • pravica do preklica dane osebne privolitve za obdelavo osebnih podatkov brez vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Zgornje pravice uveljavite tako, da s pisno zahtevo, poslano na naslov: info@parosa.si, ali Parosa Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno,  ali z zahtevo, podano preko spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh podjetja Parosa Jasmina Ivanović s.p., zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami. Na isti način lahko kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekličete tudi podane privolitve za obdelavo osebnih podatkov, v kolikor ste jih podali.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Pravica do pritožbe

V podjetju Parosa Jasmina Ivanović s.p., si bomo po najboljših močeh prizadevali, da bodo vaši osebni podatki pri nas skrbno obdelovani in varovani z ustreznimi tehnološkimi in organizacijskimi sredstvi za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih in drugih zaupnih podatkov.

Ne glede na navedeno vas želimo opozoriti, da imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Kontakt informacijskega pooblaščenca: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si

SPREMEMBE POLITIKE ZASEBNOSTI

Podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., si pridržuje pravico občasno posodobiti Politiko zasebnosti skladno s spremembami storitev, na podlagi povratnih informacij uporabnikov in zaradi sprememb predpisov. Ob spremembi se na koncu Politike zasebnosti navede tudi datum zadnje posodobitve.

V primeru bistvenih sprememb ali spremembe načina, kako podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., uporablja osebne podatke, bo le-ta pred uvedbo sprememb uporabnike obvestila na spletni strani oz., kjer je dana privolitev za obveščanje preko elektronskega naslova, tudi na navedeni način.

Podjetje Parosa Jasmina Ivanović s.p., priporoča, da uporabniki redno pregledujejo to politiko, in si tako zagotovijo informacije o tem, kako Parosa Jasmina Ivanović s.p., varuje njihovo zasebnost.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije v zvezi z obdelavami osebnih podatkov in predlogi za izboljšave nas lahko kontaktirate na elektronski naslov info@parosa.si, ali Paros, Jasmina Ivanović s.p., Srednje Gameljne 27C, 1211 Ljubljana - Šmartno.

Ta Politika zasebnosti se uporablja do preklica oz. do morebitne spremembe.

Parosa Jasmina Ivanović s.p.

Ljubljana Šmartno, 15.04.2021

PIŠKOTKI

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik ob obisku spletne strani. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni strani/trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Piškotki so sestavni del sodobnih spletnih strani in sami po sebi niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. 

Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

SEZNAM PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO NA NAŠI SPLETNI STRANI

IME PIŠKOTKAOPIS PIŠKOTKA
CART V povezavi z nakupovalno košarico
CATEGORY_INFO Shrani informacije o kategoriji za hitrejši prikaz
COMPARE Izdelki, ki ste jih dali v primerjavo
CURRENCY Valuta
CUSTOMER Šifrirana oznaka identitete kupca
CUSTOMER_AUTH Indikator ali ste prijavljeni v trgovino
CUSTOMER_INFO Šifrirani podatki v katero kategorijo spada kupec
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Shrani segmentno identiteto kupca
EXTERNAL_NO_CACHE Preverja ali se izvaja predpomnenje
FRONTEND Vaš ID seje shranjen na strežniku
GUEST-VIEW Omogoča gostom urejanje naročila
LAST_CATEGORY Zadnja obiskana kategorija
LAST_PRODUCT Zadnji ogledan izdelek
NEWMESSAGE Označuje ali je prispelo sporočilo
NO_CACHE IOznačuje ali je dovoljeno predpomnenje
PERSISTENT_SHOPPING_CART Povezava o vaši vsebini košarice
POLL Vaš ID če ste sodelovali v anketi
POLLN Informacija v katerih anketah ste sodelovali
RECENTLYCOMPARED Nedavno primerjani izdelki
STF Informacija o izdelkih, ki te jih posredovali prijateljem
STORE Pogled trgovine v vašem jeziku
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Preveri ali obiskovalec dovoli uporabo piškotkov.
VIEWED_PRODUCT_IDS Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali
WISHLIST Šifriran zeznam izdelkov na seznamu želja
WISHLIST_CNT Število izdelkov na sesznamu želja
1P_JAR Google analytics - analitično orodje
APISID Google analytics - analitično orodje
CONSENT Uporabljen zaradi zakona GDPR
HSID Šifrira zapis Google ID za Google račun
NID Shrani nastavitve jezika in število rezultatov iskanja
PHPSESSID Shrani šifrirane podatke o prijavljenem uporabniku
SAPISID Google Maps - lokacija uporabnika
SID Šifrira zapis Google ID, prilagaja oglase
SIDCC Varuje pred nepooblaščenim dostopom
SSID Google Maps - lokacija uporabnika
_utma Google analytics - analitično orodje
_utmb Google analytics - analitično orodje
_utmc Google analytics - analitično orodje
_utmt Upravlja s količino zahtev
_utmz Google analytics - analitično orodje
_ga Google analytics - analitično orodje
🍪 Nastavitve piškotkov
Spletna stran parosa.si za svoje nemoteno delovanje uporablja več vrst piškotkov.