Nedavno dodani izdelki ×

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Delovna obutev WOCK

WOCK je blagovna znamka profesionalnih čevljev z inovativnimi funkcijami, ki združujejo funkcionalnost, tehnično specifikacijo, dizajn in udobje.

Poslanstvo WOCK®-a je ponuditi inovativne rešitve za vse proizvode, ki jih razvija, proizvaja in trži, s tem, da prispeva k izboljšanju kakovosti življenja in zdravja ljudi, ki imajo zelo aktivno življenje. Njihove vrednote so resnična strast za to, kar delajo, ustvarjajo, etika in spoštovanje ljudi.

Tehnične lastnosti WOCK®-a naredijo obutev idealno za profesionalce, ki morajo v svojem delovnem dnevu več ur preživeti stoje in je zato primerna za številne industrije. WOCK® obutev je zasnovana tako, da zagotavlja maksimalno udobje za podplate, noge in spodnji del hrbta, pomaga premagati nagnjenje k bolečim stopalom in manjši telesni utrujenosti.

Sistem za blaženje udarcev zmanjšuje pojav mikro poškodb v kitah, kosteh in sklepih, zmanjša pa tudi občutek utrujenih nog.

Zasnova WOCK®-a je taka, da preprečuje vdor tekočine v čevlje tako, da je tveganje za okužbo nog pri delavcih, ki so v nevarnosti pred potencialno škodljivimi razlitji, manjše.

WOCK® obutev je izdelana iz materialov, ki so odporni na neprijetne vonjave in preprečujejo rast bakterij. Obutev WOCK® je pralna in nekateri modeli se lahko celo sterilizirajo.

V številnih panogah, vključno z medicinskim okoljem, se strokovnjaki pogosto srečujejo z občutljivo elektronsko opremo, zaradi česar so nagnjeni k poškodbam s statično elektriko. WOCK® obutev je antistatična in tako preprečuje nabiranje statične elektrike, ne samo s tem, da zmanjša nevarnost za opremo, temveč tudi prepreči nadležne "šoke", ki so jih deležni posamezniki.

🍪 Nastavitve piškotkov
Spletna stran parosa.si za svoje nemoteno delovanje uporablja več vrst piškotkov.