Predpasnik Basic 7

15.23

Karlowsky

Cena vsebuje 22% DDV

SKU: BLS 4

Unisex predpasnik
mere 75 x 90cm
pranje na 60 stopinj

Barva

antracit siva, barva jajčevca, barva maline, bela, bež, bor zelena, bordo, črna, gorčično rjava, gozdno zelena, kameno siva, mah zelena, rdeča, royal modra, roza, rumena, svetlo rjava, svetlo zelena, temno modra, temno rjava, turkizna

Material

35% bombaž, 65% poliester, 215gr/m²

Velikost

Univerzalna

Industrija

,

Znamka

Karlowsky

Ime Karlowsky pomeni generacije dragocenih oblačil, namenjenih hotelski in gastronomski industriji. Njihova zgodba o uspehu se je začela leta 1892, ko je August Karlowsky postavil temelje za družinsko podjetje in začel prodajati izbrano galanterijo. V drugi generaciji družine iz leta 1936 je njegov sin Hermann Karlowsky naredil odločilen korak naprej. Njihova enosmerna maloprodaja se je razvila v veleprodajo z več podjetji, katerih izdelki so proizvedeni v lastnih tovarnah.

Karlowsky Fashion GmbH je že v svoji 5. generaciji ponudbe inovativnih delovnih oblačil, čevljev in dodatkov za gostinstvo, hotelirstvo, zdravstvo, nego in wellness industrije.

Karlowsky Fashion ponuja izdelke, ki so certificirani z oznako Green Button, ki je vladna certifikacijska oznaka za trajnostno izdelan tekstil. Določa obvezne zahteve za zaščito ljudi in okolja v procesu proizvodnje tekstila.

Skupaj je treba izpolniti 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Neodvisni revizorji preverjajo skladnost z merili.

Pokaži več