Akcija -21%

Predpasnik Ibiza

17.6925.27

Karlowsky

Cena vsebuje 22% DDV

SKU: BSS 3

Unisex predpasnik
mere 110×90 cm
pranje na 95 stopinj, primeren za industrijsko pranje

Barva

antracit siva, bela, bež, bordo, črna, lila, rdeča, roza, rumena, svetlo rjava, temno modra, temno rjava, zelena

Material

35% bombaž, 65% poliester, 215gr/m²

Velikost

Univerzalna

Industrija

,

Znamka

Karlowsky

Ime Karlowsky pomeni generacije dragocenih oblačil, namenjenih hotelski in gastronomski industriji. Njihova zgodba o uspehu se je začela leta 1892, ko je August Karlowsky postavil temelje za družinsko podjetje in začel prodajati izbrano galanterijo. V drugi generaciji družine iz leta 1936 je njegov sin Hermann Karlowsky naredil odločilen korak naprej. Njihova enosmerna maloprodaja se je razvila v veleprodajo z več podjetji, katerih izdelki so proizvedeni v lastnih tovarnah.

Karlowsky Fashion GmbH je že v svoji 5. generaciji ponudbe inovativnih delovnih oblačil, čevljev in dodatkov za gostinstvo, hotelirstvo, zdravstvo, nego in wellness industrije.

Karlowsky Fashion ponuja izdelke, ki so certificirani z oznako Green Button, ki je vladna certifikacijska oznaka za trajnostno izdelan tekstil. Določa obvezne zahteve za zaščito ljudi in okolja v procesu proizvodnje tekstila.

Skupaj je treba izpolniti 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Neodvisni revizorji preverjajo skladnost z merili.

Pokaži več