Predpasnik Urban X-Style – Dva v enem
Akcija -35%

RAZPRODAJA

Predpasnik Urban X-Style – Dva v enem

37.28

Karlowsky

Cena vsebuje 22% DDV

SKU: LS 27

Unisex predpasnik
mere 68 x 80cm
pranje na 60 stopinj

Barva

modra/siva, roza/rjava

Material

100% bombaž, 273gr/m²

Velikost

Univerzalna

Industrija

Znamka

Status

,

Karlowsky

Ime Karlowsky pomeni generacije dragocenih oblačil, namenjenih hotelski in gastronomski industriji. Njihova zgodba o uspehu se je začela leta 1892, ko je August Karlowsky postavil temelje za družinsko podjetje in začel prodajati izbrano galanterijo. V drugi generaciji družine iz leta 1936 je njegov sin Hermann Karlowsky naredil odločilen korak naprej. Njihova enosmerna maloprodaja se je razvila v veleprodajo z več podjetji, katerih izdelki so proizvedeni v lastnih tovarnah.

Karlowsky Fashion GmbH je že v svoji 5. generaciji ponudbe inovativnih delovnih oblačil, čevljev in dodatkov za gostinstvo, hotelirstvo, zdravstvo, nego in wellness industrije.

Karlowsky Fashion ponuja izdelke, ki so certificirani z oznako Green Button, ki je vladna certifikacijska oznaka za trajnostno izdelan tekstil. Določa obvezne zahteve za zaščito ljudi in okolja v procesu proizvodnje tekstila.

Skupaj je treba izpolniti 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Neodvisni revizorji preverjajo skladnost z merili.

Pokaži več