Ženska tunika Bea

28.41

Karlowsky

Cena vsebuje 22% DDV

Tip:

SKU: KS 17

Ženska tunika
primerno za industrijsko pranje,
pranje na 60 stopinj, siva tunika na 95 stopinj

Barva

bela/siva, bordo/siva, črna/siva, jabolčno zelena/siva, siva

Material

65% poliester, 35% bombaž, 215g/m²

Konf. št.

0 – 34-36, I – 38-40, II – 42-44, III – 46-48, IV – 50-52

Industrija

,

Znamka

Karlowsky

Ime Karlowsky pomeni generacije dragocenih oblačil, namenjenih hotelski in gastronomski industriji. Njihova zgodba o uspehu se je začela leta 1892, ko je August Karlowsky postavil temelje za družinsko podjetje in začel prodajati izbrano galanterijo. V drugi generaciji družine iz leta 1936 je njegov sin Hermann Karlowsky naredil odločilen korak naprej. Njihova enosmerna maloprodaja se je razvila v veleprodajo z več podjetji, katerih izdelki so proizvedeni v lastnih tovarnah.

Karlowsky Fashion GmbH je že v svoji 5. generaciji ponudbe inovativnih delovnih oblačil, čevljev in dodatkov za gostinstvo, hotelirstvo, zdravstvo, nego in wellness industrije.

Karlowsky Fashion ponuja izdelke, ki so certificirani z oznako Green Button, ki je vladna certifikacijska oznaka za trajnostno izdelan tekstil. Določa obvezne zahteve za zaščito ljudi in okolja v procesu proizvodnje tekstila.

Skupaj je treba izpolniti 46 strogih socialnih in okoljskih standardov. Neodvisni revizorji preverjajo skladnost z merili.

Pokaži več